Dekorationstips för en mysig babyshower

Vad är en babyshower?

Babyshower är en amerikansk tradition som blivit allt populärare i Sverige de senaste åren. Tanken med babyshowern är att ge den blivande mamman presenter och goda råd. Det brukar oftast firas med god mat och dryck samt presenter. Hos oss på Partypack hittar du ett stort utbud av babyshower dekoration och pynt för denna nya och härliga tradition.

Fin dekoration till din näras babyshower

Babyshowern är en viktig händelse som oftast är mycket uppskattat av den blivande mamman. Det är det första stora kalaset för den lilla babyn så självklart skall det firas rejält med passande babyshower pynt. För att göra tillställningen så festlig och fin som möjligt hjälper vi dig med ett utbud av dekorationer och pynt som passar för babyshowern. Du hittar bland annat vackra ballonger, girlanger, muggar i olika mönster, servetter, bordsdukar, vimplar, muffinsformar och andra tillbehör. Här hittar du allt för att det första kalaset för den nya lilla familjemedlemmen ska bli så lyckat som möjligt.

Glöm inte att köpa gulliga inbjudningskort!

För att göra det extra festligt kan ni skicka ut passande inbjudningskort till vänner och familj. Här hittar du babyshower kort som passar utmärkt att skicka till gästerna, men kom ihåg att kalaset ska vara en överraskning för den blivande mamman. Du hittar också massor med fina babyshowerpresenter hos oss som gör det möjligt att fira båda mamman och den nya familjemedlemmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *